Μετάβαση στο περιεχόμενο
Brygg tillbehör - Barista och Espresso Brygg tillbehör - Barista och Espresso

Αξεσουάρ ζυθοποιίας

Φτιάξτε καφέ σαν επαγγελματίας – με τα κατάλληλα αξεσουάρ έχετε τον πλήρη έλεγχο της γεύσης.
Για όσους από εσάς αγαπάτε pour over, Είτε χρησιμοποιείτε φίλτρο είτε άλλες χειροκίνητες μεθόδους παρασκευής, τα αξεσουάρ είναι εξίσου σημαντικά με τον ίδιο τον καφέ. Η μεγάλη γκάμα αξεσουάρ παρασκευής μας σάς προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να βελτιστοποιήσετε κάθε βήμα της διαδικασίας παρασκευής – από τη θερμοκρασία και την ακρίβεια έως το στυλ και την ευκολία χρήσης.

Εδώ θα βρείτε βραστήρας με στόμιο τύπου gooseneck, το οποίο σας δίνει πλήρη έλεγχο της ροής έκχυσης – ιδανικό για pour over-μέθοδοι όπως V60 και Chemex. Ψηφιακές ζυγαριές με χρονοδιακόπτη εξασφαλίζει τη σωστή αναλογία καφέ προς νερό, ενώ θερμόμετρα σας βοηθά να διατηρείτε τη θερμοκρασία με ακρίβεια. Διαθέτουμε επίσης μια μεγάλη γκάμα από χάρτινο φίλτρο σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, καθώς και καφετιέρες τόσο από γυαλί όσο και από ανοξείδωτο χάλυβα.

Όλα τα προϊόντα επιλέγονται προσεκτικά από κορυφαίες μάρκες όπως Hario, Timemore, Fellow, Rocket, Tiamo και Varia, γνωστά για την υψηλή ποιότητα και τον κομψό σχεδιασμό τους. Μαζί με τα κατάλληλα αξεσουάρ, μπορείτε να μετατρέψετε την καθημερινή σας παρασκευή σε μια ιεροτελεστία – όπου κάθε φλιτζάνι γίνεται απόλαυση.

Συχνές ερωτήσεις - Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Γιατί χρειάζομαι ένα βραστήρα με ένα στενό μπιπ (gooseneck);

Ένας λέβητας νερού Gooseneck σας δίνει ακριβή έλεγχο της ροής του νερού, η οποία είναι ζωτικής σημασίας pour over-ζυθοποιία. Με μια ομαλή και ελεγχόμενη χύση μπορείτε να εξαγάγετε τον καφέ πιο ομοιόμορφα, ο οποίος δίνει καλύτερη γεύση και άρωμα. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για μεθόδους όπως V60, Chemex και Kalita. Πολλά μοντέλα έχουν επίσης κατασκευάσει -στον έλεγχο θερμοκρασίας για ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια.

Χρειάζομαι ένα ψηφιακό κύμα για να ετοιμάσω τον καφέ;

Ναι - ένα ψηφιακό κύμα είναι ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ για να πάρετε ένα ομαλό και νόστιμο αποτέλεσμα κάθε φορά. Με ένα κύμα μπορείτε να μετρήσετε προσεκτικά τόσο τον όγκο του καφέ όσο και τον όγκο του νερού και να χρησιμοποιήσετε τη συνάρτηση χρονοδιακόπτη για να ακολουθήσετε το χρόνο ζυθοποιίας. Σας καθιστά ευκολότερο να επαναλάβετε την καλύτερη ζυθοποιία ή να προσαρμόσετε τα στοιχεία Σχετικά με το Η γεύση πρέπει να είναι ωραία.

Ποια θερμοκρασία πρέπει να έχει το νερό όταν παρασκευάζω καφέ;

Η ιδανική θερμοκρασία του νερού είναι μεταξύ 92 και 96 ° C. Πάρα πολύ ζεστό νερό μπορεί να περάσει πάνω από τον καφέ και να δώσει μια πικρή γεύση, ενώ πολύ κρύο νερό μπορεί να οδηγήσει σε ένα αδύναμο κύπελλο. Ένα θερμόμετρο ή ένα ηλεκτρικό βραστήρα με έλεγχο θερμοκρασίας σας βοηθά να διατηρήσετε το σωστό επίπεδο - ιδιαίτερα σημαντικό στη χειροκίνητη ζυθοποιία ως pour over Ή πατήστε καφέ.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ διαφορετικών τύπων φίλτρων καφέ;

Τα φίλτρα χαρτιού είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη ανάλογα με τη μέθοδο γέφυρας: π.χ. Κώνος -σχηματίζεται επίσης V60 ή ισοπεδώ Kalita. Το πάχος του φίλτρου επηρεάζει επίσης τη γεύση - παχύτερα φίλτρα (ως Chemex) Παρέχει ένα καθαρότερο κύπελλο ενώ το λεπτότερο περνά μέσα από περισσότερα έλαια. Υπάρχουν επίσης επαναχρησιμοποιήσιμα φίλτρα μετάλλου ή υφάσματος για όσους θέλουν να μειώσουν τα απόβλητα ή να πειραματιστούν με το προφίλ γεύσης.

Τι είδους καφέ μπορώ να επιλέξω;

Εξαρτάται από το πώς παρασκευάζετε και εξυπηρετείτε. Γυαλί και ανοξείδωτες κανάτες είναι δημοφιλείς για pour over και φίλτρο ζυθοποιίας. Το γυαλί σας δίνει μια οπτική εμπειρία ζυθοποιίας, ενώ ο ανοξείδωτος χάλυβας συχνά διατηρεί τη θερμότητα περισσότερο. Ορισμένες κανάτες έχουν επίσης ενσωματωμένα φίλτρα, στάζει στάσεις ή ταιριάζουν απευθείας κάτω από τη χοάνη ζυθοποιίας. Επιλέξτε μια κανάτα που ταιριάζει με τη μέθοδο, το στυλ και το ποσό που θέλετε να παρασκευάσετε.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ίδια αξεσουάρ για διαφορετικές μεθόδους ζυθοποιίας;

Ορισμένα αξεσουάρ είναι καθολικά - τα οποία τολμούν, βραστήρες και κανάτες - ενώ άλλα είναι πιο εξειδικευμένα, όπως φίλτρα ή διοχετεύσεις. Ένα καλό ψηφιακό κύμα λειτουργεί για τα πάντα από Aeropress να pour over. Οι aquakers με στενά μπιπ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες μεθόδους όπου ο έλεγχος είναι σημαντικός. Επιλέγοντας την ποιότητα και τα ευπροσάρμοστα αξεσουάρ, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε μεταξύ των μεθόδων ζυθοποιίας.

Back to top