Μετάβαση στο περιεχόμενο
Cold brew - Barista och Espresso

Cold brew

Ανακαλύπτω Cold Brew Μια μέθοδος παρασκευής καφέ cold brew που παράγει μια απαλή, γεμάτη και φυσικά γλυκιά γεύση χωρίς πικράδα. Αφήνοντας τον χοντροκομμένο καφέ να μουλιάσει σε κρύο νερό για έως και 24 ώρες, δημιουργείται ένα δροσιστικό και μεταξένιο ρόφημα καφέ, ιδανικό για ζεστές μέρες ή ως καφεϊνούχα εναλλακτική λύση στον παγωμένο καφέ.

Cold brew είναι απαραίτητο για τους λάτρεις του καφέ που θέλουν μέγιστη γεύση με ελάχιστη οξύτητα. Αυτή η μέθοδος παρασκευής αναδεικνύει τις απαλές, σοκολατένιες νότες του καφέ, ενώ παράλληλα είναι απαλή για το στομάχι. Πιείτε το σκέτο, σερβίρετε με πάγο ή ανακατέψτε το με γάλα – οι επιλογές είναι ατελείωτες.

Κατάλληλο για τον barista στο σπίτι, καθώς και για όσους θέλουν έναν έτοιμο, κρύο καφέ εν κινήσει.

}
  • - 5%

Timemore Icicle ψυχρός καφές

  • - 5%

Timemore Icicle ψυχρός καφές


} }
  • - 5%

Κομπρεσέρ Coldbrew εμπορικής χρήσης 10L

  • - 5%

Κομπρεσέρ Coldbrew εμπορικής χρήσης 10L


} }
  • - 5%

Tiamo Cold brew dripper - 10 κούπες

  • - 5%

Tiamo Cold brew dripper - 10 κούπες


} }

Kinto ΚΑΨΟΥΛΑ Cold brew 1L - Καφετιέρα

Kinto ΚΑΨΟΥΛΑ Cold brew 1L - Καφετιέρα


} }
  • - 5%

Toddy Coldbrew Pro 20 V2 - χωρητικότητα 76 L

  • - 5%

Toddy Coldbrew Pro 20 V2 - χωρητικότητα 76 L


} }
  • - 5%

Toddy

Coldbrew Pro Series 10L

Coldbrew Pro Series 10L

  • - 5%

Coldbrew Pro Series 10L


} }
  • - 6%

Toddy

Κρύα μπύρα Artisan Brewer

Κρύα μπύρα Artisan Brewer

  • - 6%

Κρύα μπύρα Artisan Brewer


} }
  • - 6%

Toddy

Σύστημα Coldbrew Home

Σύστημα Coldbrew Home

  • - 6%

Σύστημα Coldbrew Home


} }
  • - 5%

Καφετιέρα κρύου νερού με ξύλινη βάση - 10 φλιτζάνια

  • - 5%

Καφετιέρα κρύου νερού με ξύλινη βάση - 10 φλιτζάνια


} }
  • Εξαντλημένα

Kinto LUCE Καφετιέρα Κρύας Έγχυσης 1L

  • Εξαντλημένα

Kinto LUCE Καφετιέρα Κρύας Έγχυσης 1L


} }
  • - 5%

Timemore κρύα καφετιέρα

  • - 5%

Timemore κρύα καφετιέρα


}

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Τι είναι cold brew καφές;

Cold brew είναι μια μέθοδος ζυθοποιίας, όπου ο καφές χοντρά αλεσμένου καφές επιτρέπεται να τραβήξει αργά σε κρύο νερό για έως και 24 ώρες. Σε αντίθεση με τον παραδοσιακό καφέ παρασκευής, ο οποίος εξάγεται με ζεστό νερό σε λίγα λεπτά, συμβαίνει cold brew-Το ζυθοποιία χωρίς θερμότητα -που διατίθεται σε μια μαλακή, γλυκιά και χαμηλή γεύση. Η αργή εκχύλιση μειώνει την πικρία και υπογραμμίζει τη σοκολάτα, τους καρυδιές ή τους φρουτώδους τόνους ανάλογα με την προέλευση και το ψήσιμο του φασολιού

Πώς να το κάνετε cold brew Καφές στο σπίτι;

Προς το cold brew Στο σπίτι αναμιγνύετε χοντρό καφέ με κρύο νερό σε ένα σκάφος ή ένα ειδικό cold brew-Ζυθοποιός. Χρησιμοποιήστε μια σχέση περίπου 1: 8 έως 1:10 (π.χ. 100 g καφέ σε 1 λίτρο νερού). Σωλήνας Σχετικά με το Και αφήστε το ψυγείο ή τη θερμοκρασία δωματίου για 12-24 ώρες. Όσο περισσότερο είναι η ισχυρότερη γεύση. Όταν ολοκληρωθεί η ζυθοποιία, φιλτράρετε το φρεάτιο καφέ με φίλτρο ή φίλτρο. Στη συνέχεια, θα πάρετε ένα συμπύκνωμα που μπορεί να σερβιριστεί όπως είναι ή αραιώνεται για να δοκιμάσετε - με νερό, γάλα ή φυτά ποτό.

Ποιος καφές είναι ο καλύτερος για cold brew?

Cold brew Λειτουργεί με τις περισσότερες ποικιλίες καφέ, αλλά το αποτέλεσμα είναι καλύτερο με φρέσκα φασόλια υψηλής ποιότητας. Η μεσαία σκουριά ή η σκοτεινή σκουριά είναι δημοφιλής επειδή δίνουν μια στρογγυλή γεύση σοκολάτας. Φωτεινά φασόλια από π.χ. Η Αιθιοπία ή η Κένυα μπορούν να δώσουν ένα πιο φρουτώδες και πιο υγιεινό προφίλ. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε Περίπου αλεσμένο καφέ, όπως η ακατέργαστη ζάχαρη, για να αποφευχθεί η εξόρυξη και τα ιζήματα στο τελικό ποτό.

Πόσο καιρό διαρκεί cold brew Στο ψυγείο;

Σπιτικό cold brew παραμένει φρέσκο ​​σε ψυγείο για έως και 7-10 ημέρες Σχετικά με το Αποθηκεύεται σε αεροστεγές δοχείο, κατά προτίμηση από γυαλί. Η γεύση μπορεί να αλλάξει ελαφρώς με την πάροδο του χρόνου - είναι το καλύτερο για τις πρώτες 3-5 ημέρες. Δεδομένου ότι το ποτό είναι φυσικά χαμηλό σε οξύ και πικρία, παραμένει νόστιμο περισσότερο από τον κανονικό καφέ ζυθοποιίας.

Είναι cold brew Ισχυρότερο από τον κανονικό καφέ;

Ναί, cold brew είναι συχνά πιο συγκεντρωμένη από τον παραδοσιακό καφέ. Το τελικό συμπύκνωμα περιέχει περισσότερη καφεΐνη ανά χιλιοστόλιτρο, ειδικά Σχετικά με το Δεν αραιώνεται. Μπορείτε να ρυθμίσετε την αντοχή με αραίωση με νερό, πάγο, γάλα ή πλιγούρι βρώμης στη γεύση. Σχετικά με το Θέλετε λιγότερη καφεΐνη, χρησιμοποιήστε μια πιο ήπια σχέση ή μικρότερο χρόνο παρασκευής.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ cold brew Και καφέ πάγου;

Cold brew Και ο καφές πάγου είναι δύο διαφορετικοί τρόποι για να πιείτε κρύο καφέ. Το Iskaffe παρασκευάζεται με ζεστό νερό (ως συνήθως καφέ) και γρήγορα ψύχεται με πάγο - που συχνά οδηγεί σε περισσότερο οξύ και κάποια πικρία. Cold brew, Ωστόσο, η ζυθοποιία εντελώς χωρίς θερμότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει ένα πολύ μαλακότερο, πιο γλυκό προφίλ γεύσης. Cold brew Είναι ιδανικό για όσους θέλουν έναν νόστιμο, κρύο καφέ χωρίς να διακυβεύονται στη γεύση ή την καφεΐνη.

Καλάθι αγορών

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ψώνισε τώρα