Δημοφιλής Κατηγορίες

Επικεφαλίδα στήλης
Περιγράψτε τα κύρια χαρακτηριστικά της επωνυμίας ή των προϊόντων σας χρησιμοποιώντας μερικές γραμμές κειμένου μαζί με εικόνες ή εικονίδια.

Επικεφαλίδα στήλης
Περιγράψτε τα κύρια χαρακτηριστικά της επωνυμίας ή των προϊόντων σας χρησιμοποιώντας μερικές γραμμές κειμένου μαζί με εικόνες ή εικονίδια.

Επικεφαλίδα στήλης
Περιγράψτε τα κύρια χαρακτηριστικά της επωνυμίας ή των προϊόντων σας χρησιμοποιώντας μερικές γραμμές κειμένου μαζί με εικόνες ή εικονίδια.
Κορυφαίες πωλήσεις
1Zpresso ZP6 Special Χειροκίνητος Μύλος Καφέ:
1Zpresso ZP6 Special Χειροκίνητος Μύλος Καφέ:
Sculptor 064s
Sculptor 064s
Timemore Chestnut CS3 Max - Χειροκίνητος μύλος
Timemore Chestnut CS3 Max - Χειροκίνητος μύλος
Ascaso i-mini Flat Burr
Ascaso i-mini Flat Burr
Eureka Mignon Specialita
Eureka Mignon Specialita
Στις μέρες μας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στις μηχανές εσπρέσο για έναν βολικό τρόπο να φτιάχνουν τα αγαπημένα τους ροφήματα καφέ. Αλλά Σχετικά με το σοβαρά σκέφτεσαι να κάνεις καταπληκτικά espresso, Είναι σημαντικό να έχετε τον σωστό μύλο άλεσης. Οι οικιακοί και οι επαγγελματικοί μύλοι άλεσης εσπρέσο έχουν πολύ διαφορετικά σχέδια και χωρητικότητες, κάτι που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τα αποτελέσματα της παρασκευής σας.
Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των οικιακών και των επαγγελματικών μύλων άλεσης εσπρέσο είναι τα μαχαίρια. Οι επαγγελματικοί μύλοι άλεσης χρησιμοποιούν μεγαλύτερα επίπεδα ή κωνικά χαλύβδινα μαχαίρια που παράγουν λιγότερη θερμότητα από τις μικρές λεπίδες που υπάρχουν στα περισσότερα οικιακά μοντέλα. Αυτό εξασφαλίζει καλύτερη εξαγωγή γεύσης από τους φρεσκοαλεσμένους κόκκους καφέ, καθώς και ομοιόμορφο μέγεθος σωματιδίων για σταθερά αποτελέσματα κάθε φορά που παρασκευάζετε. Επιπλέον, τα μεγάλα χωνιά σε πολλά εμπορικά μοντέλα σάς επιτρέπουν να αλέθετε περισσότερους κόκκους σε λιγότερο χρόνο.